Overzicht verhalen

Laat je inspireren door de verhalen van studie- of vakgenoten.

Filters
Filters toepassen
Er zijn 232 resultaten gevonden.

Trainee IT Development Program

De Groningse Sabine Hidding (26) deelt haar ervaringen over het IT Development Program

Drie functies ontdekken in anderhalf jaar. Dát kan tijdens het IT Development Program, een unieke kans volgens de Groningse Sabine Hidding (26). Ze begon een jaar geleden met het programma en deelt haar ervaringen.

Audit Partner

Erwin van der Lee, Audit Partner HLB Van Daal

‘’Via mijn netwerk ben ik in 2005 bij HLB Van Daal terecht gekomen. Destijds ben ik begonnen als assistent accountant en inmiddels ben ik werkzaam als partner op ons regiokantoor Tilburg-Waalwijk.’’, vertelt Erwin van der Lee.

Beginnend Assistent Accountant

Parwana Ehsami, Beginnend Assistent Accountant HLB Den Hartog

Parwana is in maart 2020 begonnen als beginnend assistent accountant bij HLB Den Hartog. Ze heeft later in haar carrière de beslissing genomen om de studie aan Nyenrode te starten. In het interview lees je alles over hoe het haar bevalt.

Ex-trainee van iTrainee

SAP Basis Consultant: technicus met een menselijke touch

Hoe word je SAP Basis Consultant en wat doe je dan eigenlijk? In dit artikel vertelt Anton Rotteveel hoe hij dankzij zijn oom de IT in ging, hoe hij bij myBrand terechtkwam en hoe hij als SAP Basis Consultant dagelijks klanten helpt bij het oplossen van complexe problemen.

Senior Manager

Rick Kwantes over de werk-privé balans bij HLB

Senior Manager binnen HLB Amsterdam vertelt over hoe hij zijn carrière goed weet te combineren door de juiste werk-privé balans op kantoor

Assistent Accountant

Rico Brand, Assistent Accountant en Europees kampioen Taekwon-do

Naast zijn werk als assistent accountant is hij ook Europees kampioen in Taekwon-do en draagt momenteel de derde Dangraad in Taekwon-do en de eerste Dangraad in Combat Hapkido.

Audit Manager

Olesya uit Oezbekistan over haar rol als Audit Manager bij HLB Van Daal

Olesya Bekerova (36) is een ambitieuze vrouw. Voor haar is the sky the limit. Olesya is geboren en getogen in Oezbekistan, maar geen grens is voor haar onbereikbaar.

Alumnus van iTrainee

Junior SAP Consultant: steeds dieper de materie induiken

Wat doe je eigenlijk als je Junior SAP Consultant bent? In dit artikel vertelt Celine over haar rol bij myBrand, hoe haar dag eruitziet en welke rol SAP in haar werkende leven speelt.

Senior ICT Consultant

Denny over zijn rol als Senior Consultant Advies & Implementatie bij Solviteers

Letterlijk vanaf dag één sinds ik bij Solviteers werk, doe ik leuke en uitdagende klussen. Door mijn werk kom ik bij veel verschillende organisaties over de vloer en heb te maken met uiteenlopende vraagstukken en typen mensen.

ICT Consultant

Sander over zijn rol als ICT Consultant bij Solviteers Advies & Implementatie

Ik ben er trots op dat ik eraan bijdraag dat inwoners die recht hebben op bijstand tijdig en correct een uitkering ontvangen.

Consultant

Esther over haar rol als Projectleider/ Adviseur bij Solviteers

Esther werkt nu zo’n drie jaar voor Solviteers Advies en Implementatie waarvan de laatste twee jaar als projectleider/adviseur. In deze functie heeft ze het heel erg naar haar zin. Je leest hier waarom.

ICT Consultant

Peter over zijn rol als ICT Consultant bij Solviteers

Peter maakt graag impact door oplossingen te bedenken en uitvoeren die mensen echt verder helpen.

Strategy Officer Clients & Industries

Klantrelaties verstevigen, je netwerk uitbreiden en nieuwe manieren van werken ontdekken

Als Strategy Officer bij de afdeling Clients & Industries (C&I) voert Danielle gesprekken over strategie op het hoogste niveau van de organisatie en vertaalt dat door naar concrete acties om de klantrelaties van Deloitte te onderhouden of te verstevigen.

Alumnus van iTrainee

SAP BI Consultant – de rol van adviseur en ontwikkelaar in één

Wat doet een SAP BI Consultant precies? Volgens Femke Straatman is het een veelzijdig beroep. Hier lees je wat ze precies doet in haar rol bij consultancybedrijf Plainwater.

Alumnus van iTrainee

Business Application Analist: de gatekeeper bij SAP-ontwikkelingen

Angela deelt in dit artikel hoe ze na haar master International Management via iTrainee bij Mammoet terechtkwam en wat zij daar als Business Application Analist dagelijks precies doet.

Business Consultant

Na een studie gelijk aan de slag met een traineeship - lees hoe Lars dat ervaart

Zester Lars Kattenbeld begon in februari 2020 aan de Masterclass Business Consultancy. We stelden hem een aantal vragen over hoe hij de eerste maanden bij Zestgroup ervaren heeft.

Management Traineee

Blend Nader over het Management Traineeship van Achmea

Voor de tweede opdracht van mijn management traineeship vertrok ik voor een innovatie management opdracht naar ons buitenlandse dochterbedrijf Union, in Bratislava.

Financieel Management Trainee

Tarik Eraslan over het Financieel Management Traineeship van Achmea

In maart 2020 ben ik begonnen met het Financieel Management Traineeship van Achmea. Gedurende het basisprogramma van 6 maanden heb ik binnen de financiële keten op 3 verschillende afdelingen meegedraaid.

Management Trainee

Mutlu Ardag over het Management Traineeship van Achmea

1 september 2019 was de eerste dag van mijn Management Traineeship. Op die dag wist ik twee dingen zeker, namelijk dat ik op de juiste plek was en dat ik in twee jaar veel zou leren.

Video

Hoe Willem na zijn rol als IT specialist burgermedewerker en Cyber Security analist werd bij Defensie

In deze video vertelt Willem hoe hij na meerdere uitzendingen in verband met zijn gezinssituatie op zoek was naar meer stabiliteit en regelmaat en ervoor koos om zijn kennis en kennissen te behouden door als burgermedewerker in de rol van Cyber Security analist bij Defensie aan de slag te gaan.

Video

Waarom elektrotechnicus Max bij Defensie is gaan werken als 3D print specialist

Max doet onderzoek naar verschillende 3d-print-innovaties en geeft daarbij instructies aan de marine personeel om te werken met 3d printers. In deze video legt hij uit wat zijn werk bij Defensie zo bijzonder en uniek maakt.

Video

Werken op de OK in het BovenIJ Ziekenhuis

In iets meer als 2 minuten geven medewerkers aan waarom zij bij het BovenIJ ziekenhuis werken. Bekijk het filmpje en de vacatures voor het OK complex hieronder.

SAP-trainee

Tessel over haar SAP-traineeship als Risk Consultant bij Deloitte

Tessel de Boer studeerde recent af en zocht naar een springplank voor haar carrière. Begin 2020 startte zij haar SAP-traineeship bij iTrainee en inmiddels doet ze ervaring op bij Deloitte als Risk Consultant. Zij deelt haar ervaringen.

Video

Waarom Mostafa na zijn studie in Leiden voor Defensie koos

Mostafa Hilali, luitenant-kolonel bij de Landmacht, vertelt in deze video o.a. waarom hij na zijn studie "Geschiedenis en Midden-Oosten Studies" vanuit de financiële dienstverlening uiteindelijk koos voor de rol van Officier bij Defensie.

Volgende pagina