Overzicht verhalen

Laat je inspireren door de verhalen van studie- of vakgenoten.

Filters
Filters toepassen
Er zijn 240 resultaten gevonden.

Software Developer & Trainer

De woensdag van Wessel

Geen dinsdag van. Nee. De woensdag van Wessel. Waarom? Gewoon, omdat het kan! ;-) Maar ook omdat het deze week Wesselweek is. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Front-end Engineer

De dinsdag van Ben

Vanuit Zwolle rijdt Ben naar Amsterdam. Ben is Front-end engineer en werkt voor een opdracht bij ING. Benieuwd hoe een de dag van een Arcadian eruit? Ben neemt je mee in zijn dinsdag bij ING!

Alumnus van iTrainee

Business Process Analyst – de bewaker van veranderingen in SAP

Hoe ziet het leven van een alumnus van iTrainee er eigenlijk uit? Jeroen vertelt je in dit artikel hoe hij na zijn master Strategic Management bij iTrainee terechtkwam en hoe wat hij bij ASML precies doet als Business Process Analyst.

Service Delivery Manager

Jette over haar rol als Service Delivery Manager bij Axians

In deze blog vertelt Jette over hoe ze bij Axians terecht is gekomen in de rol va Service Delivery Manager en wat de functie inhoudt.

Business Consultant/ Projectmanager

Van young professional naar projectmanager

Zester Marije van Haaren begon in januari 2020 aan de Masterclass Business Consultancy. We stelden haar een aantal vragen over hoe zij haar eerste jaar bij Zestgroup ervaren heeft.

Video

Working in IT at Aegon in The Hague

Check out all IT job opportunities at Aegon The Hague

Video

Innovating at Aegon with IT

Check out all IT job opportunities at Aegon The Hague

Junior Business Consultant

Starten bij Zest in de Corona-periode

Onze Zester Lieke de Groot begon 1 april 2020 bij Zestgroup. Nee, geen 1-aprilgrap… zij begon aan haar eerste baan in de consultancy tijdens de Corona-periode. Hoe ze deze periode ervaren heeft vertelt ze in onderstaand artikel.

Trainee IT Development Program

De Groningse Sabine Hidding (26) deelt haar ervaringen over het IT Development Program

Drie functies ontdekken in anderhalf jaar. Dát kan tijdens het IT Development Program, een unieke kans volgens de Groningse Sabine Hidding (26). Ze begon een jaar geleden met het programma en deelt haar ervaringen.

Audit Partner

Erwin van der Lee, Audit Partner HLB Van Daal

‘’Via mijn netwerk ben ik in 2005 bij HLB Van Daal terecht gekomen. Destijds ben ik begonnen als assistent accountant en inmiddels ben ik werkzaam als partner op ons regiokantoor Tilburg-Waalwijk.’’, vertelt Erwin van der Lee.

Beginnend Assistent Accountant

Parwana Ehsami, Beginnend Assistent Accountant HLB Den Hartog

Parwana is in maart 2020 begonnen als beginnend assistent accountant bij HLB Den Hartog. Ze heeft later in haar carrière de beslissing genomen om de studie aan Nyenrode te starten. In het interview lees je alles over hoe het haar bevalt.

Ex-trainee van iTrainee

SAP Basis Consultant: technicus met een menselijke touch

Hoe word je SAP Basis Consultant en wat doe je dan eigenlijk? In dit artikel vertelt Anton Rotteveel hoe hij dankzij zijn oom de IT in ging, hoe hij bij myBrand terechtkwam en hoe hij als SAP Basis Consultant dagelijks klanten helpt bij het oplossen van complexe problemen.

Senior Manager

Rick Kwantes over de werk-privé balans bij HLB

Senior Manager binnen HLB Amsterdam vertelt over hoe hij zijn carrière goed weet te combineren door de juiste werk-privé balans op kantoor

Assistent Accountant

Rico Brand, Assistent Accountant en Europees kampioen Taekwon-do

Naast zijn werk als assistent accountant is hij ook Europees kampioen in Taekwon-do en draagt momenteel de derde Dangraad in Taekwon-do en de eerste Dangraad in Combat Hapkido.

Audit Manager

Olesya uit Oezbekistan over haar rol als Audit Manager bij HLB Van Daal

Olesya Bekerova (36) is een ambitieuze vrouw. Voor haar is the sky the limit. Olesya is geboren en getogen in Oezbekistan, maar geen grens is voor haar onbereikbaar.

Alumnus van iTrainee

Junior SAP Consultant: steeds dieper de materie induiken

Wat doe je eigenlijk als je Junior SAP Consultant bent? In dit artikel vertelt Celine over haar rol bij myBrand, hoe haar dag eruitziet en welke rol SAP in haar werkende leven speelt.

Senior ICT Consultant

Denny over zijn rol als Senior Consultant Advies & Implementatie bij Solviteers

Letterlijk vanaf dag één sinds ik bij Solviteers werk, doe ik leuke en uitdagende klussen. Door mijn werk kom ik bij veel verschillende organisaties over de vloer en heb te maken met uiteenlopende vraagstukken en typen mensen.

ICT Consultant

Sander over zijn rol als ICT Consultant bij Solviteers Advies & Implementatie

Ik ben er trots op dat ik eraan bijdraag dat inwoners die recht hebben op bijstand tijdig en correct een uitkering ontvangen.

Consultant

Esther over haar rol als Projectleider/ Adviseur bij Solviteers

Esther werkt nu zo’n drie jaar voor Solviteers Advies en Implementatie waarvan de laatste twee jaar als projectleider/adviseur. In deze functie heeft ze het heel erg naar haar zin. Je leest hier waarom.

ICT Consultant

Peter over zijn rol als ICT Consultant bij Solviteers

Peter maakt graag impact door oplossingen te bedenken en uitvoeren die mensen echt verder helpen.

Strategy Officer Clients & Industries

Klantrelaties verstevigen, je netwerk uitbreiden en nieuwe manieren van werken ontdekken

Als Strategy Officer bij de afdeling Clients & Industries (C&I) voert Danielle gesprekken over strategie op het hoogste niveau van de organisatie en vertaalt dat door naar concrete acties om de klantrelaties van Deloitte te onderhouden of te verstevigen.

Alumnus van iTrainee

SAP BI Consultant – de rol van adviseur en ontwikkelaar in één

Wat doet een SAP BI Consultant precies? Volgens Femke Straatman is het een veelzijdig beroep. Hier lees je wat ze precies doet in haar rol bij consultancybedrijf Plainwater.

Alumnus van iTrainee

Business Application Analist: de gatekeeper bij SAP-ontwikkelingen

Angela deelt in dit artikel hoe ze na haar master International Management via iTrainee bij Mammoet terechtkwam en wat zij daar als Business Application Analist dagelijks precies doet.

Business Consultant

Na een studie gelijk aan de slag met een traineeship - lees hoe Lars dat ervaart

Zester Lars Kattenbeld begon in februari 2020 aan de Masterclass Business Consultancy. We stelden hem een aantal vragen over hoe hij de eerste maanden bij Zestgroup ervaren heeft.

Volgende pagina