Tell your story

Voor en door medewerkers.

Plaats tot 1 juni 2021 100% kosteloos en vrijblijvend jouw medewerkersverhaal. Wij zullen deze online én persoonlijk onder de aandacht brengen bij jouw specifieke doelgroep op onder andere hogescholen, universiteiten en carrièrebeurzen. Vraag nu hieronder de specs op.

MedewerkersaanhetWoord.nl is een initiatief van Forest Enterprises B.V. in samenwerking met De Carrièrebus en studenten (Entrepreneurship) van de Hogeschool van Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam. Het idee is voortgekomen vanuit de behoefte van studenten en young professionals tot 8 jaar werkervaring aan meer transparantie en ervarings­verhalen van mede­werkers met vergelijkbare achtergronden en interesses. Verhalen van studie- of vakgenoten waarmee ze zich persoonlijk kunnen identificeren.

Het platform toont relevante verhalen op basis van de gewenste criteria van bezoekers zodat ze een goed beeld krijgen van hun carrière­mogelijkheden en de verschillen tussen werkgevers voor wat betreft sfeer, cultuur en carrièreperspectief. Zo is het mogelijk om verhalen te filteren op basis van onder andere studieachtergrond, branche of regio. Aangevuld met niche-websites als;

  • Vrouwen in de IT;
  • Vrouwen in de Techniek;
  • Werken als Consultant;
  • Werken in de Accountancy.

Zodat ze vanuit hun eigen studie-, vak- of interesse­gebied geïnspireerd raken om met passende werkgevers in contact te treden.

Wij delen jouw verhaal met ruim 200.000 hoogopgeleide young professionals.

Bradley van der Wijst

Projectmanager MAHW

Hoi, ik ben Bradley, aangenaam! Ben jij ambassadeur van jouw werkgever en wil je jouw ervaringsverhaal met ons delen om anderen te inspireren? Vul dan hieronder je e-mailadres in om de specificaties op te vragen, dan neem ik binnen 3 werk­dagen contact met je op.

Mocht je meer willen weten over ons platform, laat het dan ook gerust weten. Als ik er even niet ben, dan kun je vragen naar mijn collega Raman of een van mijn andere collega's.

We zijn telefonisch te bereiken via: 020-7070650.

Ik hoor graag van je!

Ik heb interesse, stuur mij de specs

Laat hier je e-mailadres achter. Dan mailen we je de aanleverspecificaties. Het plaatsen van een verhaal is kosteloos. Je kunt ons ook bellen voor specifieke vragen op: +31 20 7070 650.

Hogescholen, universiteiten, studieverenigingen en career events

Hieronder een aantal evenementenorganisaties waar wij mee samenwerken (in totaal ca 65 events per jaar). Verreweg de meeste events vinden dit jaar online (virtueel) plaats, sommigen op locatie afhankelijk van de maatregelen en mogelijkheden.