Tell your story

Voor en door medewerkers.

MedewerkersaanhetWoord.nl is een initiatief van De Carrièrebus in samenwerking met studenten (Entrepreneurship) van de Hogeschool van Amsterdam. Het idee is voortgekomen vanuit de behoefte van studenten en young professionals aan meer transparantie en ervarings­verhalen van mede­werkers met vergelijkbare achtergronden en interesses. Verhalen van studie- en/of vakgenoten waarmee ze zich persoonlijk kunnen identificeren.

Op dit platform kunnen ze op basis van diverse criteria relevante verhalen lezen zodat ze een goed beeld krijgen van hun carrière­mogelijkheden en de verschillen tussen werkgevers voor wat betreft sfeer, cultuur en carrièreperspectief. Zo is het mogelijk om verhalen te filteren op basis van bijvoorbeeld studieachtergrond of regio. Of op basis van een specifieke categorieën als;

  • Vrouwen in de IT;
  • Vrouwen in de Techniek;
  • Werken als Consultant;
  • WerkenindeAccountancy;
  • etc.

Zodat ze vanuit hun eigen vak- of interesse­gebied geïnspireerd kunnen raken om met de juiste werkgevers in contact te treden.

Bradley van der Wijst

Projectmanager MAHW

Hoi, ik ben Bradley, aangenaam! Ben jij ambassadeur van jouw stagebedrijf of werkgever en wil je jouw ervaringsverhaal met ons delen om anderen te inspireren? Stuur dan even een e-mail, dan neem ik binnen 3 werk­dagen contact met je op.

Mocht je meer willen weten over ons platform of de mogelijkheden, neem dan gerust contact met mij op. Als ik er even niet ben, dan kun je vragen naar mijn collega Raman of een van mijn andere collega's.

We zijn telefonisch te bereiken via: 020-7070650.

We horen graag van je!

Ik heb interesse, stuur mij de specs

Laat hier je e-mailadres achter. Dan mailen we je onze tarieven en de aanleverspecificaties. Je kunt ons ook bellen voor specifieke vragen op: +31 20 7070 650.

Hogescholen, universiteiten en studieverenigingen

Hieronder een aantal hogescholen, universiteiten, studieverenigingen waar wij mee samenwerken (ca 65 bedrijvendagen per jaar).