be inspired by stories of future colleagues or fellow students

Filters

Filters
Apply filters
Er zijn 244 resultaten gevonden.

Junior Consultant

Ontmoet Lara van Lierop, Young Executive bij Boer & Croon

Lara vertelt hoe zij na haar studies Bedrijfseconomie in Tilburg en haar Master Strategy & Organization aan de VU in contact kwam met Boer & Croon en waarom zij gelijk het gevoel had dat zij daar wilde gaan werken.

Lees meer

Ervaringsverhaal alumnus iTrainee

Een carrière in SAP: technicus en teamleider na twee jaar

Hoe groei je uit tot teamleider? Frans vertelt je hoe hij na zijn master Marketing Management bij myBrand terechtkwam en daar als SAP Basis Consultant snel doorgroeide.

Lees meer

Junior Business Consultant

Kay Custers over de Masterclass Business Consultancy bij Zestgroup

Zester Kay Custers begon in februari 2021 aan de Masterclass Business Consultancy. We stelden hem een aantal vragen over hoe hij de eerste periode bij Zestgroup ervaren heeft.

Lees meer

(Ex-)Trainee Zorg & Welzijn

Esmé over haar Traineeship bij High Select.

Esmé werkt al vanaf haar 18e in de zorg en is tijdens haar Traineeship bij High Select gemotiveerd geraakt om een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van deze zorgprocessen.

Lees meer

Senior Consultant

Senior Consultant Anton de Beij over zijn ervaringen bij Zestgroup

Zester Anton de Beij vertelt over zijn jarenlange ervaring bij Zestgroup, wat voor type opdrachten hij doet en wat hem zo aanspreekt in Zestgroup.

Lees meer

Software Developer & Trainer

De woensdag van Wessel

Geen dinsdag van. Nee. De woensdag van Wessel. Waarom? Gewoon, omdat het kan! ;-) Maar ook omdat het deze week Wesselweek is. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Lees meer

Front-end Engineer

De dinsdag van Ben

Vanuit Zwolle rijdt Ben naar Amsterdam. Ben is Front-end engineer en werkt voor een opdracht bij ING. Benieuwd hoe een de dag van een Arcadian eruit? Ben neemt je mee in zijn dinsdag bij ING!

Lees meer

SAP Trainee

Business Process Analyst – de bewaker van veranderingen in SAP

Hoe ziet het leven van een alumnus van iTrainee er eigenlijk uit? Jeroen vertelt je in dit artikel hoe hij na zijn master Strategic Management bij iTrainee terechtkwam en hoe wat hij bij ASML precies doet als Business Process Analyst.

Lees meer

Service Delivery Manager

Jette over haar rol als Service Delivery Manager bij Axians

In deze blog vertelt Jette over hoe ze bij Axians terecht is gekomen in de rol va Service Delivery Manager en wat de functie inhoudt.

Lees meer

Business Consultant/ Projectmanager

Van young professional naar projectmanager

Zester Marije van Haaren begon in januari 2020 aan de Masterclass Business Consultancy. We stelden haar een aantal vragen over hoe zij haar eerste jaar bij Zestgroup ervaren heeft.

Lees meer

Video

Working in IT at Aegon in The Hague

Check out all IT job opportunities at Aegon The Hague

Lees meer

Video

Innovating at Aegon with IT

Check out all IT job opportunities at Aegon The Hague

Lees meer

Junior Business Consultant

Starten bij Zest in de Corona-periode

Onze Zester Lieke de Groot begon 1 april 2020 bij Zestgroup. Nee, geen 1-aprilgrap… zij begon aan haar eerste baan in de consultancy tijdens de Corona-periode. Hoe ze deze periode ervaren heeft vertelt ze in onderstaand artikel.

Lees meer

Trainee IT Development Program

De Groningse Sabine Hidding (26) deelt haar ervaringen over het IT Development Program

Drie functies ontdekken in anderhalf jaar. Dát kan tijdens het IT Development Program, een unieke kans volgens de Groningse Sabine Hidding (26). Ze begon een jaar geleden met het programma en deelt haar ervaringen.

Lees meer

Audit Partner

Erwin van der Lee, Audit Partner HLB Van Daal

‘’Via mijn netwerk ben ik in 2005 bij HLB Van Daal terecht gekomen. Destijds ben ik begonnen als assistent accountant en inmiddels ben ik werkzaam als partner op ons regiokantoor Tilburg-Waalwijk.’’, vertelt Erwin van der Lee.

Lees meer

Beginnend Assistent Accountant

Parwana Ehsami, Beginnend Assistent Accountant HLB Den Hartog

Parwana is in maart 2020 begonnen als beginnend assistent accountant bij HLB Den Hartog. Ze heeft later in haar carrière de beslissing genomen om de studie aan Nyenrode te starten. In het interview lees je alles over hoe het haar bevalt.

Lees meer

Ex-trainee van iTrainee

SAP Basis Consultant: technicus met een menselijke touch

Hoe word je SAP Basis Consultant en wat doe je dan eigenlijk? In dit artikel vertelt Anton Rotteveel hoe hij dankzij zijn oom de IT in ging, hoe hij bij myBrand terechtkwam en hoe hij als SAP Basis Consultant dagelijks klanten helpt bij het oplossen van complexe problemen.

Lees meer

Senior Manager

Rick Kwantes over de werk-privé balans bij HLB

Senior Manager binnen HLB Amsterdam vertelt over hoe hij zijn carrière goed weet te combineren door de juiste werk-privé balans op kantoor

Lees meer

Assistent Accountant

Rico Brand, Assistent Accountant en Europees kampioen Taekwon-do

Naast zijn werk als assistent accountant is hij ook Europees kampioen in Taekwon-do en draagt momenteel de derde Dangraad in Taekwon-do en de eerste Dangraad in Combat Hapkido.

Lees meer

Audit Manager

Olesya uit Oezbekistan over haar rol als Audit Manager bij HLB Van Daal

Olesya Bekerova (36) is een ambitieuze vrouw. Voor haar is the sky the limit. Olesya is geboren en getogen in Oezbekistan, maar geen grens is voor haar onbereikbaar.

Lees meer

Alumnus van iTrainee

Junior SAP Consultant: steeds dieper de materie induiken

Wat doe je eigenlijk als je Junior SAP Consultant bent? In dit artikel vertelt Celine over haar rol bij myBrand, hoe haar dag eruitziet en welke rol SAP in haar werkende leven speelt.

Lees meer

Senior ICT Consultant

Denny over zijn rol als Senior Consultant Advies & Implementatie bij Solviteers

Letterlijk vanaf dag één sinds ik bij Solviteers werk, doe ik leuke en uitdagende klussen. Door mijn werk kom ik bij veel verschillende organisaties over de vloer en heb te maken met uiteenlopende vraagstukken en typen mensen.

Lees meer

ICT Consultant

Sander over zijn rol als ICT Consultant bij Solviteers Advies & Implementatie

Ik ben er trots op dat ik eraan bijdraag dat inwoners die recht hebben op bijstand tijdig en correct een uitkering ontvangen.

Lees meer

Consultant

Esther over haar rol als Projectleider/ Adviseur bij Solviteers

Esther werkt nu zo’n drie jaar voor Solviteers Advies en Implementatie waarvan de laatste twee jaar als projectleider/adviseur. In deze functie heeft ze het heel erg naar haar zin. Je leest hier waarom.

Lees meer

Volgende pagina >