be inspired by stories of future colleagues or fellow students

Filters

Filters
Apply filters
Er zijn 259 resultaten gevonden.

Trainee

Wilmine maakt impact als trainee

Wilmine Dommisse is sinds oktober 2020 als trainee werkzaam bij Boskalis Nederland. “Ik volgde eerst een bachelor Civiele Techniek en vervolgens een master Waterbouwkunde aan de TU Delft”, vertelt Wilmine.

Lees meer

Line Lead Packaging

"Tijdens mijn eerste dag viel ik in verbazing van de snelheid waarmee alle verschillende bierflesjes daar rond bewegen, heel indrukwekkend!"

Tijdens mijn Bachelor had ik via een studentenproject al kennis gemaakt met Heineken. In Myanmar mocht ik een markt onderzoek doen en hierdoor kreeg ik mijn eerste indruk van het bedrijf.

Lees meer

YP Real Estate Management

"Bij A.S. Watson zijn de collega’s en verschillende afdelingen goed op elkaar ingespeeld"

Als Young Professional Real Estate Management werkt Joost Massop inmiddels al ruim 3,5 jaar met veel plezier bij A.S. Watson Benelux.

Lees meer

Continious Improvement Manager

"Elke dag is het zoeken naar de beste oplossingen voor de uitdagingen die er op ons af komen."

Het eerste jaar heb ik het Trainee Programma doorlopen waarbij ik drie compleet verschillende projecten heb mogen doen.

Lees meer

Cyber Security team

“Het voelt goed om werk te doen waarmee je bijdraagt aan een veiligere samenleving”

Rianne werkt als Junior Manager in het Cyber Security team van Deloitte. Ze delen een passie voor het bijdragen aan een veiligere samenleving.

Lees meer

Fraud Business Analyst

Waarom zou ik Calco aanraden en waarom heb ik zelf voor Calco gekozen?

Ik zou Calco aanraden om een aantal redenen. Allereerst geeft werken bij Calco je een unieke kans om bij een groot bedrijf binnen te komen.

Lees meer

Junior Consultant

Ontmoet Lara van Lierop, Young Executive bij Boer & Croon

Lara vertelt hoe zij na haar studies Bedrijfseconomie in Tilburg en haar Master Strategy & Organization aan de VU in contact kwam met Boer & Croon en waarom zij gelijk het gevoel had dat zij daar wilde gaan werken.

Lees meer

Intern Responsible Investment

"Iets goeds doen voor de wereld is een opvallende visie voor een financiële instelling."

Een stage bij Aegon Asset Management inspireerde Josephine Slangen (22) om meer voor de wereld te betekenen. En om een overstap te maken naar corporate sustainability.

Lees meer

Junior Money Manager

"Je hebt niet per se een financiële achtergrond nodig om bij Aegon te werken."

Roeien en borrelen bij Skadi, commissies, barista en een mooie studie aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Voordat ze het wist was Suzanne van den Brink (22) ineens op zoek naar stages.

Lees meer

BI Specialist

"Samenwerken staat centraal om tot een mooi eindproduct te komen."

Onze collega Stef heeft aan de Universiteit van Amsterdam de master Bedrijfseconomie gestudeerd. Tijdens deze master volgde hij een stage waarbij hij in aanraking kwam met data.

Lees meer

Supply Chain Trainee

"Als trainee word je veel betrokken bij de beslissingen die worden gemaakt."

Onze college Anne is sinds vorig jaar gestart met het Supply Chain Traineeship bij A.S. Watson Benelux. Een unieke manier om kennis te maken met de organisatie en je talenten te ontdekken.

Lees meer

SV Consultant

SV Consultant - werken aan de inzetbaarheid van medewerkers.

Vanuit haar functie als SV Consultant adviseert Danielle werkgevers over de inrichting en uitvoering van sociale zekerheid.

Lees meer

Asset Management

Being an Intern at Aegon Asset Management

Are you considering an internship during next semester? And are you curious to find out if the investment world is something for you? Our previous interns at Aegon Asset Management will tell you their experiences. As Aegon Asset Management is continually on the move, we are always looking for ambitious students who love to learn and develop themselves.

Lees meer

Verzuim/ ZW Specialist

Verzuim/ ZW Specialist - hoe Mandy na haar studie HR Management van start ging.

Na het afronden van mijn studie Human Resource Management heb ik bij Robidus kennisgemaakt met de wereld van sociale zekerheid. Inmiddels werk ik al ruim 5 jaar met veel plezier als casemanager/specialist.

Lees meer

Trainee

Thijmen maakt impact als trainee

Als stagiair vond Thijmen (23 jaar) al een paar jaar geleden zijn draai bij Boskalis Nederland. De keuze om terug te keren als trainee was dan ook zo gemaakt.

Lees meer

Alumnus iTrainee

Een carrière in SAP: technicus en teamleider na twee jaar

Hoe groei je uit tot teamleider? Frans vertelt je hoe hij na zijn master Marketing Management bij myBrand terechtkwam en daar als SAP Basis Consultant snel doorgroeide.

Lees meer

Commercieel Management Trainee

"Het is fijn om je ervaringen te delen met een groep die bezig is aan hetzelfde traject!"

Na het afronden van mijn Master in Marketing was ik op zoek naar een rol die goed aansloot bij mijn commerciële ambities.

Lees meer

Junior Business Consultant

Kay Custers over de Masterclass Business Consultancy bij Zestgroup

Zester Kay Custers begon in februari 2021 aan de Masterclass Business Consultancy. We stelden hem een aantal vragen over hoe hij de eerste periode bij Zestgroup ervaren heeft.

Lees meer

(Ex-)Trainee Zorg & Welzijn

Esmé over haar Traineeship bij High Select.

Esmé werkt al vanaf haar 18e in de zorg en is tijdens haar Traineeship bij High Select gemotiveerd geraakt om een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van deze zorgprocessen.

Lees meer

Senior Consultant

Senior Consultant Anton de Beij over zijn ervaringen bij Zestgroup

Zester Anton de Beij vertelt over zijn jarenlange ervaring bij Zestgroup, wat voor type opdrachten hij doet en wat hem zo aanspreekt in Zestgroup.

Lees meer

Software Developer & Trainer

De woensdag van Full Stack Developer & Trainer Wessel

Geen dinsdag van. Nee. De woensdag van Wessel. Waarom? Gewoon, omdat het kan! ;-) Maar ook omdat het deze week Wesselweek is. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Lees meer

Front-end Engineer

De dinsdag van Ben

Vanuit Zwolle rijdt Ben naar Amsterdam. Ben is Front-end engineer en werkt voor een opdracht bij ING. Benieuwd hoe een de dag van een Arcadian eruit? Ben neemt je mee in zijn dinsdag bij ING!

Lees meer

SAP Trainee

Business Process Analyst – de bewaker van veranderingen in SAP

Hoe ziet het leven van een alumnus van iTrainee er eigenlijk uit? Jeroen vertelt je in dit artikel hoe hij na zijn master Strategic Management bij iTrainee terechtkwam en hoe wat hij bij ASML precies doet als Business Process Analyst.

Lees meer

Service Delivery Manager

Jette over haar rol als Service Delivery Manager bij Axians

In deze blog vertelt Jette over hoe ze bij Axians terecht is gekomen in de rol va Service Delivery Manager en wat de functie inhoudt.

Lees meer

Volgende pagina >