Over ons

Medewerkersaanhetwoord.nl is een initiatief van De Carrièrebus in samenwerking met studenten van de Hogeschool van Amsterdam. Het idee is voortgekomen vanuit de behoefte van studenten en young professionals aan meer transparantie en ervaringsverhalen van medewerkers met dezelfde achtergronden en interesses.

Via dit platform kunnen ze gericht op zoek gaan naar relevante verhalen zodat ze een goed beeld krijgen van hun carrièremogelijkheden en de verschillen tussen werkgevers qua sfeer, cultuur en carrièremogelijkheden. Zodat ze geïnspireerd raken om met de juiste werkgevers in contact te treden.

Bradley van der Wijst

Projectmanager MAHW

Hoi, ik ben Bradley, aangenaam! Ben jij ambassadeur van jouw stagebedrijf of werkgever en wil je jouw ervaringsverhaal met ons delen om anderen te inspireren? Stuur dan even een e-mail, dan neem ik binnen 3 werkdagen contact met je op.

Mocht je meer willen weten over ons platform of de mogelijkheden, neem dan gerust contact met mij op. Als ik er even niet ben, dan kun je vragen naar mijn collega Raman of een van mijn andere collega's.

We zijn telefonisch te bereiken via 020-7070650.

We horen graag van je!